A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Сьогодні 15 вересня 2021 року  у приміщенні Отинійської селищної ради відбулася робоча зустріч.

Дата: 15.09.2021 14:36
Кількість переглядів: 493

Сьогодні 15 вересня 2021 року  у приміщенні Отинійської селищної ради відбулася робоча зустріч за участю заступниці голови райдержадміністрації Ганни Кравчук, заступника директора комунального некомерційного підприємства «Коломийський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Миколи Стефака, секретаря Отинійської селищної ради Зоряни Ясінської, завідуючої АЗПСМ селища Отинія Ірини Назарук, старостів громад та керівників відділів апарату ради.

В рамках зустрічі обговорили питання вакцинації від COVID-19 та проведення просвітницької роботи серед населення громади, зокрема працівників закладів освіти, медицини, соціального захисту, культури.

В ході зустрічі заступниця голови райдержадміністрації звернула увагу на низький рівень вакцинації серед освітян і зазначила, що жителі громади мають всі можливості щоб вакцинуватися.

Для цього на базі амбулаторії відкрито пункт щеплення, для зручності працює мобільна бригада з імунізації, яка виїжджає в організовані колективи.

За інформацією керівниці амбулаторії Ірини Назарук, в пункті щеплення наявні такі вакцини, як

Pfizer, Coronavac  та Astrazeneka.

Заступник директора комунального некомерційного підприємства «Коломийський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Микола Стефак наголосив, що в районі є необхідна кількість вакцин. Всі вакцини безпечні та сертифіковані МОЗ.

Нагадуємо, вакцинація є безкоштовною та добровільною.

Дотримання дистанції, носіння маски, гігієна рук та вакцинація рятують життя. Бережіть себе та своїх рідних!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора