A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

День Державного Прапора України в Отинії.

Дата: 25.08.2021 11:41
Кількість переглядів: 331

День Державного Прапора України в Отинії

                                                              О, нене рідна, Україна мати                                

Ти відродилась, стала вільна наче птах,           

    Тріпоче на вітрах твоїх крилатих                        

Блакитно - жовтий, нескоримий стяг.               

День Прапора – це свято, встановлене в Україні на державному рівні для вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки Незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів. 23 серпня 2021 року блакитно-жовтий стяг замайорів і на центральній площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку селища Отинії.

З вітальним словом виступили голова Отинійської селищної ради Олег Савчук та депутат Івано-Франківської обласної ради Олександр Левицький.

Урочисто, під виконання гімну України, підняли Державний Прапор України учасник бойових дій Віталій Сенюк та діти учасників бойових дій Вероніка Єремій та Роман Данилюк. Патріотичну хореографічну композицію «Україна – це ми» виконали учасники студії танцю «Імперія» під керівництвом Мар’яни Морозової.

Продовження святкування Дня Державного Прапора України відбулося на стадіоні селища Отинії, де проходив волейбольний турнір та мистецька програма. Концерт розпочали колективи на солісти сіл Ворона, Струпків, Глибока, Виноград та селища Отинія.

У концертній програмі виступили естрадні виконавці Оксана Романюк, Вікторія Ватащук, Василь Михайлович, Гурт SOVA , BRASS BAND BOMBA.

Опівночі після, виконанні гімну України, всі присутні могли спостерігати за святковим феєрверком.

А завершилося святкування дискотекою від dj VALENTINE .

Урочисте відзначення Дня Державного Прапора України відбулося за сприяння депутатів Богдана Мельниченка, Івана Мельниченка та Олександра Левицького.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора