A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Відбулося засідання комісії з проведенню конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Отинійської селищної територіальної громади  

Дата: 19.08.2021 16:44
Кількість переглядів: 585

Відбулося засідання комісії з проведенню конкурсу

щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів

на території Отинійської селищної територіальної громади

 

Отинійська селищна рада вживає заходів щодо вирішення питань у сфері поводження з побутовими відходами:

рішенням виконкому від 31.05.2021 №89/2021 затверджено Перелік житлово-комунальних послуг, право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах;

рішенням 11 сесії Отинійської селищної ради від 13.08.2021 №387-112021 визначено організатора конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Отинійської селищної територіальної громади (виконавчий комітет Отинійської селищної ради) та створено конкурсну комісію по проведенню цього конкурсу.

Метою проведення конкурсу є визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів для об’єктів державної і комунальної власності, а також для житлових будинків приватної власності на наступні 5 або 1 рік (в залежності від кількості учасників конкурсу), розроблення проєкту конкурсної документації (умов проведення конкурсу), який відповідатиме чинному законодавству та вимогам щодо своєчасного вивезення побутових відходів, впровадження роздільного збору твердих побутових відходів, поводження з небезпечними та великогабаритними відходами і забезпечення належного санітарного стану території під час вивезення відходів.

До складу конкурсної комісії увійшли фахівці виконкому, старости старостинських округів, керівники підприємств, установ і організацій та депутати селищної ради за згодою (22 особи).

19 серпня 2021 року відбулось перше засідання конкурсної комісії, за результатами роботи якої вирішили:

  1. Вважати перше засідання установчим.

  2. Затвердити склад робочої групи з розроблення конкурсної документації: Бойчук В. М., Василюк М. І., Годованець Н. І., Савчук О. І., Соботник К. М., Романець В. В., Паньків Л. І., Змага В. М. (за бажанням).

  3. Відділу житлово-комунального господарства, інвестицій та соціально-економічного розвитку визначити графік роботи робочої групи та дату наступного засідання конкурсної комісії.

  4. Робочій групі підготувати проєкт конкурсної документації з проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Отинійської селищної територіальної громади та подати його на затвердження конкурсній комісії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора