A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

4 серпня 2021 року обстежили Виноградський ліцей Отинійської селищної територіальної громади.

Дата: 05.08.2021 10:24
Кількість переглядів: 463

На виконання Протокольного рішення за результатами селекторної наради під головуванням Заступника Керівника Офісу Президента України

 К. Тимошенка від 19 липня 2021 року та доручення департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації від 26 липня 2021 року в районі створено робочу групу з питань вибіркового обстеження стану закладів освіти району, в тому числі з урахуванням заходів реформи шкільного харчування.

До складу робочої групи входять представники: заступник голови Коломийської районної державної адмістрації Ганна Кравчук,  управління соціально – економічного розвитку Коломийської районної державної адмістрації Світлана Стадник, управління Державної служби якості освіти в Івано – Франківській  області Наталія Іванус, територіальний підрозділ Держпродспоживслужби Олександра Квік, представник Коломийського РУ ГУ ДСНС. Також були присутні начальник Відділу освіти Отинійської селищної ради Світлана Бурмай та директор Виноградського ліцею Світлана Іванчишин.

4 серпня 2021 року обстежили Виноградський ліцей Отинійської селищної територіальної громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора