A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 05.07.2021 14:40
Кількість переглядів: 943

УВАГА! КОНКУРС!

 

 

   

              З метою вшанування й увіковічнення пам’яті людей, які віддали своє життя під час Революції Гідності та в час російсько - української війни, а також задля активізації патріотично-виховної роботи в середовищі учнівської молоді Отинійська селищна рада оголошує конкурс малюнків-проєктів пам’ятника «Незламні духом», присвяченого Героям України, який планується встановити на території скверу Отинії ( рішення виконкому  від 18.06.2021р. № 102/2021)

           До участі в конкурсі запрошуються учні старших класів ( від 14 років), студенти професійно-технічних училищ та вищих навчальних закладів, художники, скульптори та інші зацікавлені особи. Участь у конкурсі безкоштовна.   Допускаються авторські роботи, що відповідають тематиці і виконані на належному художньому рівні. Також учасники доповнюють свої роботи текстовим описом  символічних значень, використаних елементів та загальної композиції.

           Прийом та реєстрація конкурсних робіт проводиться в Отинійській селищній раді з 1 липня 2021 року до 31.08.2021 року  за адресою  смт. Отинія, вул. Шевченка, 2.

 Інформація про  умови та результати  конкурсу буде оголошена на офіційному сайті селищної ради, мережі Фейсбук.

          Автори найкращих робіт будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками. Переможцю конкурсу  буде надано право відкрити памятник.

 

Положення про конкурс.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора