A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Про взяття участі у конкурсі «Вікі любить Землю» з 1 по 30 червня.

Дата: 01.06.2021 09:10
Кількість переглядів: 438

Про взяття участі у конкурсі «Вікі любить Землю» з 1 по 30 червня.

 

Громадська організація «Вікімедія Україна» запрошує взяти участь у міжнародному конкурсі фотографій «Вікі любить Землю». Конкурс присвячений памяткам природи і цього року організовується у 30 країнах. Фото, завантажені у межах конкурсу протягом червня 2021 року призначені зокрема для ілюстрування Вікіпедії – найбільшої он-лайн енциклопедії у світі. 

Всі бажаючі можуть завантажувати архівні й новостворені світлини пам’яток природи України. Дізнатися детальніше, як взяти участь у змаганні 2021 року, можна тут. Прийом робіт на конкурс триватиме з 1 по 30 червня.

 

Подати фото можна на сторінці commons.wle.org.ua

Перелік пам’яток, які можна фотографувати для конкурсу, нараховує понад 8 тисяч 600 об’єктів. Цей перелік постійно оновлюється, і ми будемо раді допомозі з його доповненням.

Якщо ви плануєте робити знімки спеціально для конкурсу, то просимо дотримуватися правил відвідування заповідних територій і встановлених карантинних обмежень. Основні правила можна переглянути тут.

«Вікі любить Землю» — це фотоконкурс, присвячений пам’яткам природи України. Головна мета конкурсу полягає у тому, щоб створити під вільною ліцензією якомога повнішу базу фотографій пам’яток природи і об’єктів природно-заповідного фонду на території України для ілюстрування Вікіпедії та інших проектів.

«Вікі любить Землю» — це частина міжнародного конкурсу Wiki Loves Earth, який був започаткований в Україні 2013 року; у 2020 році в ньому взяли участь 34 країни. Усього за всю історію конкурсу учасники української частини конкурсу сфотографували понад чотири тисячі об’єктів та територій природно-заповідного Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора