A A A K K K
для людей із порушенням зору
Отинійська громада
Івано-Франківська область, Коломийський район

Повідомлення про початок процедури визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 11.02.2021 14:10
Кількість переглядів: 464

Отинійська селищна рада Коломийського району Івано-Франківської області повідомляє про початок визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки, обсягу досліджень, методів екологічної оцінки, рівня деталізації інформації, що має бути включена до звітів про стратегічну екологічну оцінку (надалі – СЕО) документу державного планування “Детальний план території земельної ділянки для реконструкції існуючих приміщень під виробничі приміщення по вул. Іванціва в селищі Отинія Коломийського району Івано-Франківської області” (надалі – ДДП)

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП – Отинійська селищна рада.

Термін процедури громадського обговорення – 15 днів, тобто з _18_/_02_/2021 р по 05_/_03_/2021 р

Надання пропозицій відбувається в письмовому вигляді.

Ознайомитися із заявою про обсяг СЕО, отримати інформацію екологічну інформацію, у тому числі пов’язану зі здоров’ям населення, що стосується ДДП, можливо на офіційному сайті Отинійської селищної ради – otynya.gr.org.ua, а також у приміщенні Отинійської сільради  за адресою: смт Отинія, вул. Шевченка, 2.

Орган, до якого подаються зауваження – Отинійська селищна рада, 78223, Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, смт Отинія, вул. Шевченка, 2. Email: otynya@ukr.net,  тел.: (03433)62556

Строки подання зауважень і пропозицій – 15 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з_18_/_02_/2021 р по 05_/_03_/2021 р

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП – Департамент екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА -http://www.if.gov.ua/  та Отинійська селищна рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Заява СЕО Отинія

Проєкт ДПТ Отинія

Звіт СЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора